Beclean, Liviu Rebreanu 5, Bistrita-Nasaud, Romania

Despre noi

EBZ ofera servicii complete pentru consultanta ONRC (precum: infiintare firme, modificare acte si inchidere firma), proiecte pentru accesarea de Fonduri Europene (identificare finantare, elaborare proiect, implementare proiect si monitorizare) si activitati de arhitectura prin realizare studii de fezabilitate si proiecte tehnice. Colaboram cu clienti de pe tot teritoriul Romaniei, ajutand afacerile mici, mijlocii si mari sa acceseze fonduri UE si astfel sa isi dezvolte activitatea.

Misiunea

Misiunea noastra este sa crestem competitivitatea mediului de afaceri din Romania prin serviciile pe care le oferim. Consultantii din echipa noastra valorifica la maximum experienta pe care am acumulat-o de-a lungul anilor pentru a ajuta business-urile sa creasca eficient si sa se dezvolte.

Viziune

Suntem profesionisti in tot ceea ce facem, fiind aproape de clientii nostrii printr-un exemplu de comportament si abordare de situatii, cu scopul de a dezvolta sociatatea prin accesarea de fonduri europene.

Valori

  • Integritate
  • Respect
  • Confidentialitate
  • Calitate
  • Munca in echipa
  • Profesionalism

Servicii EBZ

european-union

Consultanta Fonduri Europene

Serviciul de consultanta elaborare proiecte Fonduri Europene, studii de piata, analize cost-beneficiu, previziuni financiare, scriere proiect, implementare proiect si monitorizarea acestuia.

architecture (1)

Activitati de arhitectura

Realizare proiecte tehnice si studii de fezabilitate, estimarea cantitatilor de materiale necesare, arhitectura si structura, cu scopul stabilirii costului total al investitiei, oportunitatiilor, eficientei, amortizarii si profitabilitatii.

office-building

Consultanta ONRC

Servicii de consultanta Oficiul National al Registrului Comertului pentru infiintare societati, modificare acte si inchidere firma. Noi ne vom ocupa de redactare acte, completare formulare, intocmire dosar online, depunere dosar online.

Programeaza o sedinta de consultanta gratuita

Completeaza formularul si un consultant te va suna cat de repede posibil