Beclean, Liviu Rebreanu 5, Bistrita-Nasaud, Romania

Consultanta Fonduri Europene

EBZ ofera o gama completa de servicii de consultanta pentru accesarea de fonduri europene. Poti accesa fonduri europene in domenii precum start-up, servicii, productie, agricultura, turism, IT, pomicultura, comert, pentru persoane fizice, persoane juridice, tineri sau femei.

Relatia noastra cu clientul se bazeaza pe construirea unor parteneriate durabile, pe toata perioada accesarii fondurilor europene nerambursabile. Poti opta pentru una sau anumite faze ale procesului de accesare de fonduri nerambursabile sau poti opta pentru procesul complet.

Mai jos sunt prezentati toti pasii pe care trebuie sa-i parcurgem pentru implementarea unui proiect. Contacteaza-ne (telefonic, mail, whatsapp) si vom discuta deschis si pe intelesul tau toate detaliile despre proiect.

1. Identificare
Finantare

Expertiza, sisteme informatice performante de monitorizare si o echipa dedicata de consultanti cu experienta.

2. Elaborare
Proiect

Elaborare cerere de finatare, plan de afaceri, studii de fezabilitate precum si realizarea de proiectii financiare, efectuare analiza de piata si depunere dosar.

3. Implementare
Proiect

De implementare ne ocupam tot noi! EBZ – Project management, achizitii si cereri de rambursare.

4. Audit
si Monitorizare

Monitorizare, audit pentru proiect, relatia cu organismele de finantare cat si elaborare rapoarte de durabilitate.

Doresc consultanta pentru accesare Fonduri Europene

Completeaza formularul si un consultant te va suna cat de repede posibil. Prima sedinta de consultanta este gratuita. In aceasta sedinta verificam eligibilitatea si calculam sansele de castig.

  Power is Above Competition

  Proiecte EBZ

  Iti prezentam mai jos cateva din proiectele finantate prin fonduri europene elaborate de specialistii nostri. EBZ Company este unica firma serioasa din judetul Bistrita-Nasaud ale caror proiecte depuse s-au finantat in procent de aproape 100%.

  Cererea de finantare pentru construire capela

  Cererea de finantare pentru construirea unei capele in comuna Ciceu-Giurgesti. Proiectul prin fonduri europene, valoarea proiectului este de 501.232 lei.

  Dosarul de Achizitie etapa I

  Achizitia de utilaje pentru dezvoltarea serviciilor de gospodarire comunala Negrilesti, acesta fiind depus la CRFIR SATU MARE. Valoarea totala a investitiei: 265.701,90 lei.

  Achzitionat TAF

  Achizitie TAF prin fonduri europene in valoare de 70.920 € fara TVA.
  Proiectul a fost elaborat de specialistii nostri care vor sprijini in continuare activitatea companiei.

  Centru de Strunjire si Prelucrare Vertical CNC

  Achizitia unui Centru de Prelucrare Vertical CNC si a unui Centru de Strunjire CNC. Valoarea echipamentelor este de aproape 100.000 Euro fara TVA.

  Achizitie ecavator

  Proiectul elaborat de experti nu a ramas fara roade, astfel ca excavatorul a fost achizitionat prin fonduri europene la valoarea de 49.910,00 euro.

  Achzitionat TAF

  KFZ DAZ AUTO care a accesat fonduri europene pentru achizitia de echipamente noi: cabina de vopsit si echipamente de birotica. Valoarea proiectului: 232.918,99 RON.

  Achizitie echipamente panificatie

  Proiect pentru achizitia de echipamente noi de panificatie cu fonduri nerambursabile 100%. Valoarea echipamentelor achizitionate: 400.000 lei.

  Achizitie aparatura si mobilier

  Am reusit pentru PAPARAZZI GOLD SRL o finantare din fonduri nerambursabile in valoare de 200.000 lei.

  Utilaje pentru dezvoltarea serviciilor de baza

  Achizitia de utilaje pentru dezvoltarea serviciilor de baza pentru comunitate (curatenie, acces pe timp de iarna). Valoarea proiectului: 240.468 lei.

  Oportunitati de finantare

  Vezi mai jos oportunitatile de finantare cu fonduri europene in functie de domeniu

  Firme

  Start-up

  Servicii

  Productie

  Femei

  Agricultura

  Turism

  IT

  Persoane fizice

  Tineri

  Comert

  pomicultura

  Pomicultura